Babeczki koktajlowe

Świetny przepis na Sylwestra i karnawał! Proste, niedrogie i smaczne danieSkładniki:

10-12 gotowych babeczek z kruchego ciasta
10dag winogron, natka
25 dag filetów z tuńczyka
wywar warzywny, łyżka chrzanu
10 dag majonezu
1 łyżki śmietanki

Filety ugotować w wywarze. Wyjąć, ostudzić, zemleć. Wymieszać z chrzanem, majonezem
i ubitą śmietanką. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ewentualnie sokiem z cytryny.
Pastą napełnić babeczki. Udekorować przekrojonymi na pół winogronami i listkami natki.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Wykop
  • Blip
  • Gadu-Gadu Live
  • Dodaj do ulubionych
  • Drukuj
  • email
  • PDF
  • Twitter
  • Śledzik
  • Google Bookmarks
  • Blogger.com
  • Grono.net

Dodaj komentarz